Vastgoedbeheer

Onze afdeling Vastgoedbeheer heeft zich gespecialiseerd in het beheer van vastgoed voor de particuliere belegger en vastgoedorganisaties. Ook tijdelijke verhuur en beheer van uw eigen woning bij vertrek naar het buitenland is bij ons in goede handen. Al onze opdrachtgevers kunnen rekenen op de aandacht die nodig is om te komen tot een maximaal rendement bij minimale inzet van de vastgoedeigenaar zelf.

VvE Beheer Haaglanden “Ongestoord en duurzaam woongenot voor bewoners door het geven van oprechte aandacht”

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste collega die zich herkent in onze slogan. Ben jij de professional die niks leukers vindt dan het veroorzaken van een glimlach op de gezichten van onze leden? Luister jij om te begrijpen en zet jij door tot het wel goed geregeld is?

Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag tegemoet. Jouw motivatie is voor ons belangrijker dan je opleiding. Bij ons werken betekent dat je gastvrij bent, op de klant gericht, een hekel hebt aan fouten maken en je daar samen van leert. Jij wilt een professional zijn, wij bieden jou een prettige en professionele werkomgeving.

De maandelijkse of kwartaal huurafrekeningen, dit geheel naar uw wens, is overzichtelijk en wordt met bijlagen, bijvoorbeeld kopieën van  voor u betaalde facturen, tijdig aan u verstrekt met gelijktijdige overmaking  van het aan u verschuldigde eindbedrag van de afrekening. Het spreekt verder voor zich dat wij de periodieke huurverhoging en afrekening servicekosten voor u verzorgen.

Indien de portefeuille meerdere complexen of over meerdere complexen verspreide units bevat, met een minimum van 50 eenheden, dan is het mogelijk de gehele administratie in een speciaal voor u op te zetten boekhouding te administreren. Op ieder moment van het jaar kunnen wij u dan een volledig grootboek, exploitatierekening en balans aanleveren. U geeft het door aan de accountant en die kan direct aan de slag.

 

Uw huurders kunnen eventuele gebreken aan het gehuurde dagelijks melden aan onze afdeling techniek die na melding direct  actie ondernemen om tot snel herstel te komen en daarmee de overlast te beperken. 

Voor het periodieke groot onderhoud kunt u eveneens gebruik maken van onze diensten. Deze begeleiding is additioneel en wordt dus afzonderlijk met u afgerekend op basis van het aantal bestede uren of tegen vooraf met u overeengekomen vaste vergoeding. De basis vergoeding voor onze beheeractiviteiten kunnen door deze wijze van afrekenen tegen een scherp tarief aan u worden aangeboden.

Mocht een en ander uw belangstelling hebben gewekt en / of wenst u nadere informatie, neem dan contact op met ons kantoor.