Waarom VvE Beheer Haaglanden

VvE Beheer Haaglanden is nagenoeg de enige VvE beheerder die een “all-in-tarief” hanteert. Er worden achteraf geen extra kosten in rekening gebracht voor bijvoorbeeld een 2e vergadering, een eventuele vergadering in de avond of repro- en portokosten.

VvE Beheer Haaglanden “Ongestoord en duurzaam woongenot voor bewoners door het geven van oprechte aandacht”

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste collega die zich herkent in onze slogan. Ben jij de professional die niks leukers vindt dan het veroorzaken van een glimlach op de gezichten van onze leden? Luister jij om te begrijpen en zet jij door tot het wel goed geregeld is?

Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag tegemoet. Jouw motivatie is voor ons belangrijker dan je opleiding. Bij ons werken betekent dat je gastvrij bent, op de klant gericht, een hekel hebt aan fouten maken en je daar samen van leert. Jij wilt een professional zijn, wij bieden jou een prettige en professionele werkomgeving.

Wij hebben als onafhankelijk VvE beheerder een arrangement afgesproken met een verzekeraar. Deze verzekeraar biedt voor VvE’s die bij ons in beheer zijn vrijblijvend een premie van 0,31 promille voor de opstalverzekering incl. glas. Hierbij is dan ook € 10.000,00 per appartement meeverzekerd aan bouwkundige verbeteringen.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons noodtelefoon voor het melden van calamiteiten.

Omdat geen VvE gelijk is aan een andere, bieden wij u een keuzemogelijkheid voor onze diensten. Onze dienstverlening bestaat uit 3 pakketten.

 

Online VvE dossier

VvE Beheer Haaglanden maakt gebruik van softwarepakket Twinq. Deze speciaal voor VvE’s ontwikkelde software is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en ondersteunt alle processen tijdens het beheren van VvE's. Het grote voordeel voor eigenaars is dat zij op elk gewenst moment de gang van zaken met betrekking tot de VvE kunnen inzien. 24 uur per en 7 dagen per week de gegevens raadplegen. Deze werkwijze vraagt om een actuele administratie dat behoort tot een van de basisprincipes van VvE Beheer Haaglanden.